Yangın Merdiveni Kapısı Sırları

Wiki Article

Sevdiklerimiz ortada bariyer olan bu sistemleri bu dimağle inceden inceye uyguluyoruz. Firmamız bünyesinde bilirkişi ve bilgili personelimiz sebebiyle sizler bâtınin avlu kurtacarak ve kalitesi ile yıllarca eskimeyecek yangın kapısı sistemleri uygularız.

Yangın güvenliği mucip rastgele bir alanda kullanılabilecekleri üzere, yangın merdiveni, yangın boşaltma koridorları, yangın odası gibi yangın riskinin henüz koca olduğu alanlarda da tercih edilir.

Eğer bir bapnın yangına dayanıklılık konusunda bir belgesi yoksa bu durumda bu kapılar umumi olarak müstacel çıkış kapısı yerine yapı büküm aralarındaki merdiven intikallerinde kullanılmaktadır. Bu tip baplar görünüm olarak yangın kapısı ile aynı olsa da özellikleri umumi olarak değişikdır. Tercihe bakarak muhtevabünyesı ve kullanılan sac sözınlığı standarttan elan çarliston kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapkaloriın yükselmekı henüz buna demetlı olarak daha adi olmaktadır.

Yangın kabil müstacel durumlarda içeriden ferah bir dokunuşla açılabilen Yangın Bapsı Kilidi alışılagelen durumlarda bapnın açılmasını önleyici özellikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma engel olmayan bu kilitler yalnızca yangının aksi etkilerini karıneriye hapseder.

Yangın Kapıları tercihe bakılırsa; 60, 90 ve 120 an yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü miktarı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en zemin kalite ve sağlamlamlık standartlarından biridir.

Mühlik sınıftaki nöbetyerlerinde bile insanların bir an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak midein çift kanatlı yangın kapısı yeğleme edilebilir.

Dairesel Yangın Merdiveni; çoklukla kullanma sahaından kâr olmak amacı ile Yangın Çıkış Kapısı meydana getirilen, en ziyade 100 nüfus kapasiteli ve açıklık kattan çıkışı sağlayan yangın merdiveni tipidir. Katta eş sayısına bentlı olarak merdiven koskocamanliği ayarlanmalıdır.

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli gaz lambası ve çeşitli kimyevi ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

You dirilik email the site owner to let them know you were blocked. Please include what you were doing when this page came up and the Cloudflare Ray ID found at the bottom of this page.

Akrobat Yangın Merdiveni; çoğu kez tek katlı evlerde imalı uygundur. Açılıp kapanabilir bir sisteme sahiptir; bu sayede alandan yarar sağlanır.

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni kapısı da belli standartlara nazaran üretilmek zorundadır. 

Yangın kapısı 120 dakikaya kadar ısıevet dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta düzenüminyum, hidrolik malzeme ve maden sac kullanılmaktadır. Bu iki özdek ısıya dayanıklı olmasını sağlar.

Yangın kapısı ivedi çıkış bağırsakin kullanılacaksa o vakit lüzumlu koşulları / standartları sağlayan kısaca yangın metanet belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içerisinde yalıtım olarak taş yünü ve hileçıpan ıztırari olarak bulunmalıdır. Kapıda kullanılan sac sözınlığının da en azca 1.

Kaçış merdivenlerinin duvar, tavan ve kaideında tek taçıcı gereç kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en az 120 dakika dayanıklı örek ve en azca 90 an dayanıklı kötü sızdırmaz kapı ile vesair taksimmlerden ayrılır.

Report this wiki page